Den Gyldne FREM'er 2020


Indstilling og tildeling af den Gyldne FREM'er 2020


Vi vil gerne indstille Emma og Dina fra Rytmepigerne til Den Gyldne FREM’er.
Emma og Dina gør en fantastisk indsats på holdet, de er altid glad og friske når de møder op, og trods skader en gang i mellem sidder de aldrig over til træning. De er to friske og livsglad piger, som vi slet ikke ville kunne undvære på vores hold.
De er altid hjælpsomme, både overfor de andre piger på holdet, samt os instruktører hvis noget skulle være gået vores hoveder forbi i farten.
De brænder virkelig for det de laver, og giver den maks. gas. Det til trods for at de i starten af sæsonen fortalte at de førhen altid stod bagerst, fordi de var de højeste og ældste. Det har vi lavet om på, da vi mener, at dem der brænder for dansen, og som virkelig giver den gas og hygger sig, også selv om de syntes det er svært nogle gange. Så nu står de forrest og er gode eksempler for de andre piger.
Så når alt kommer til alt, kan hverken holdet, Clara eller Kristine undgå at få et kæmpe smil på læben, når Emma og Dina glade kommer stormende ind til træning. Det vil vi gerne have lov at takke dem for.
Instruktører på Rytmepigerne Clara og Kristine
Besøg vores side
Gymnastikforeningen FREM Odense | CVR 32231241